Partnereink

 
Ferienwohnung in Österreich, Salzburger Land

ITS Billa Reisen

A Schuster Travel System utazási iroda szerződéses partnere az ITS Billa Reisennek. Irodánkban az ITS Billa Reisen teljes árukínálatát meg lehet találni. Közvetlen helyfoglalási rendszerünkben azonnal válaszolni tudunk ajánlatkérésére! Aki ismeri az ITS Billa Reisen útjait annak nem kell bemutatni milyen kedvező ajánlatokat ajál az utasainak. Aki nem ismeri ezt a remek árértékben jó...
 
 

A Schuster Travel System utazási iroda szerződéses partnere az ITS Billa Reisennek. Irodánkban az ITS Billa Reisen teljes árukínálatát meg lehet találni.

Közvetlen helyfoglalási rendszerünkben azonnal válaszolni tudunk ajánlatkérésére!

Aki ismeri az ITS Billa Reisen útjait annak nem kell bemutatni milyen kedvező ajánlatokat ajál az utasainak. Aki nem ismeri ezt a remek árértékben jó utazási ajánlatokat azoknak ajánljuk ismerkedjen meg ezekkel a remek utazási ajánlatokkal.

Információs Hot Line vonal

Munkanapokon 09:00 - 17:00 -+36 1 320-4382

Munkanapokon és Szombaton 08:00 - 20:00

Mobil +36 30/848-8841

Sajnos az ITS Billa Reisen ajánlatai csak német nyelven lehet megtalálni katalógusaiban vagy az interneten. Irodánk weboldalán egyes szállásoknak leírását megtalálhatják magyarul is.

Bármilyen segítségre van szüksége mi magyar nyelven segítjük utazásának megszervezésében!

Rendeljen katalógust irodánktól és a Schuster Travel System ingyenesen eljuttatja Önhöz a katalógusokat.

Téli kínálatok katalógus formájában

Autoreisen - Síelési ajánlatok Ausztriában

Flugreisen - Repülős ajánlatok Európában pl: Kanári szigetek

Fernreisen - Távoli egzotikus ajánlatok pl: Maldív-szigetek, Kuba, Mexikó

Ha Ön szeret gyorsan dönteni akkor javasoljuk, hogy szemezgessen a Last Minute & More ajánlatok között ! - Kérje kedvező ajánlatokat irodánktól!

Ha a síelés szerelmesei közé tartozik vagy csak egy kis pihenésre van szüksége a hegyek között vagy csak egyszerűen olcsó városi szállodára van szüksége akkor keresse fel az ITS BIlla Reisen Hotels & Appartements ajánlatait 

Kérjen ajánlatot kötelezettség nélkül vagy ha konkrét elképzelése van akkor keresse meg irodánkat és készségesen állunk rendelkézésére!

ITS Reisen
Online ügyfélszolgálat (Skype)
Ügyfélszolgálat elérhetősége

Pénznem

 
Neckermann Reisen