Partnereink

 
Ferienwohnung in Österreich, Salzburger Land

Hotel JADRAN ***

Hotel JADRAN ***
A strandnál Fekvés: a családok számára ideális, légkondicionált szálloda a Njivicei-öbölben várja a vendégeket. Fürdőteraszos strand közvetlenül a szálláshely előtt, kavicsos/sziklás strandszakasz kb. 150 m-re található. Teniszpálya, sportpálya, teke, minigolf, csónak-, és szörfdeszkakölcsönzés a közelben. Felszereltség: recepció, társalgó, étterem, bár, TV-szoba, fodrász, orvos, lift. Parkolás: a szálloda előtt (ingyenes). Szobák: a szálloda 220 légkondicionált szobájában zuhanyzó/WC, TV,...
 
 


A strandnál

Fekvés: a családok számára ideális, légkondicionált szálloda a Njivicei-öbölben várja a vendégeket. Fürdőteraszos strand közvetlenül a szálláshely előtt, kavicsos/sziklás strandszakasz kb. 150 m-re található. Teniszpálya, sportpálya, teke, minigolf, csónak-, és szörfdeszkakölcsönzés a közelben.

Felszereltség: recepció, társalgó, étterem, bár, TV-szoba, fodrász, orvos, lift.

Parkolás: a szálloda előtt (ingyenes).

Szobák: a szálloda 220 légkondicionált szobájában zuhanyzó/WC, TV, telefon, minibár. A 2HMA és a 2HMB típusú szobák a tenger felőli oldalon találhatók és pótágyazhatók. A 2ULA, a 2ULB és az 1UL típusokban balkon.

Ellátás: büféreggeli, büfévacsora.

Online ügyfélszolgálat (Skype)
Ügyfélszolgálat elérhetősége

Pénznem

 
lastminute.de