Partnereink

 
Ferienwohnung in Österreich, Salzburger Land

Kastélyhotel Sasvár*****

Kastélyhotel Sasvár*****
Fekvése: Elegancia, kényelem, élmények. Ha szeretné önmagát, szeretteit, munkatársait megajándékozni néhány felejthetetlen nappal, látogasson el Magyarország egyik legszebb vidékére, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozba, Parádsasvárra, Magyarország elsõ ötcsillagos kastélyszállójába, a Kastélyhotel Sasvárba. Felszereltsége: Recepció, étterem, söröző, kávézó, kerti pavilon. -Térítés ellenében: háziállatot lehet vinni. Szobák: Az 52 szoba...
 
 

Fekvése:
Elegancia, kényelem, élmények. Ha szeretné önmagát, szeretteit, munkatársait megajándékozni néhány felejthetetlen nappal, látogasson el Magyarország egyik legszebb vidékére, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozba, Parádsasvárra, Magyarország elsõ ötcsillagos kastélyszállójába, a Kastélyhotel Sasvárba.
Felszereltsége: Recepció, étterem, söröző, kávézó, kerti pavilon. -Térítés ellenében: háziállatot lehet vinni.
Szobák: Az 52 szoba és 5 lakosztály kialakításánál arra törekedtünk, hogy vendégeink a legnagyobb kényelemben és nyugalomban tölthessék el nálunk napjaikat. A vendégek három épületszárny közül választhatnak, amelyeket föld alatti folyosó is összeköt.
Renaissance szárny: Ez a szárny a három épületrész közül a legexkluzívabb. Az épületrész biedermeier, és empire stílusú bútorokkal van berendezve. Itt találhatók a különtermek, a toronyrészben a csodálatos panorámájú Belleveu kilátó, jónéhány díszudvarra nézõ szoba és az elegáns lakosztályok is. Lakosztályaink vendégei különleges kényelmet élvezhetnek, hiszen mindegyikhez külön hidromasszázs kád és szauna tartozik.
Rendez-vous szárny: A Rendez-vous szárny nyolc szobája a nászutasok és a szerelmes utazók számára nyújthat maradandó emléket. Ennek az épületrésznek a kialakításakor arra törekedtünk, hogy mi is hozzájárulhassunk vendégeink boldogságához. A Rendez-vous szárny berendezési tárgyai cseresznye árnyalatúak, a vörös szín dominál. Az ágyakat tüllbaldahinokkal díszítettük. A szobák ablakai az erdõre és a kastély parkjában kialakított szív alakú tóra néznek.
Romantique szárny: Célunk az, hogy ebben az épületrészben biztosítsunk kényelmes elhelyezést a Kastélyhotel Sasvárba érkezõ családosoknak, illetve az itt tartott rendezvények, tréningek vendégeinek. A 32 szoba mellett ebben a szárnyban található a gyerekjátszó helyiség és a mozgássérültek számára kialakított szoba is.
Ellátás: All Inclusive
A Kastélyhotel Sasvár széles gasztronómiai palettát kínál. Az Aquila Éttermen kívül a sportlétesítmények melletti sörözõben, a Renassaince szárnyban található kávézóban és a Lido kerti pavilonban válogathatnak vendégeink a finomságok közül.
Szolgáltatások: Mindegyik szobánk klimatizált, és az egész épületet padlófûtéssel láttuk el. A vendégek három épületszárny közül választhatnak, amelyeket föld alatti folyosó is összeköt, valamint ezen keresztül érhetõ el az elegáns élményfürdõ.
A különbözõ termeink, így a Monarchia, a Millennium és a Sala Terrena szalon kiváló lehetõséget nyújtanak továbbképzések, tréningek, szemináriumok, illetve maximum százfõs konferenciák megrendezésére, melyek megrendezéséhez technikai eszközöket is biztosítunk. A Geraldine szalon megfelelõ helyszíne lehet fontos, diszkrét környezetet és nyugodt hátteret biztosító, szûk körû (legfeljebb 20 fõs) megbeszéléseknek. A Károlyi és az Ybl szalon is ideális lehet kisebb (10-15 fõs) megbeszéléseknek. A hivatalos események mellett mind a kastélyhotel termei, mind impozáns udvara kiváló helyszíne lehet esküvõknek, báloknak, ünnepségeknek.
Sport: A fürdõvel egy szinten a sörözõben bowling, biliárd és speciális fallabdapálya várja a vendégeket. A Kastélyhotel parkjában teniszpálya, nyitott medence, röplabdapálya és street-ball pálya található.
Gyermek szórakozása: A gyermekek számára pedig külön játszóteret alakítottak ki.
Szórakozások: A Kastélyhotel környéke kiválóan alkalmas túrázásra, szánkózásra, kerékpártúrázásra, lovaglásra, vadászatra, horgászatra is.
Wellness, fitness: A fürdõben víz alatti masszázzsal, ellenárammal mûködõ medence, pezsgõfürdõ, szauna és gõzfürdõ, szolárium, masszázs, fitness terem és napozó terasz található.
Gyermekkedvezmények:
Idegenforgalmi adó: Részvételi díj tartalmazza
A történelmi falak között úgy érezheti magát, mint egy kosztümös film fõszereplõje, egy gróf a 19. századból a 21. század küszöbén. "Ahol valaha a király volt a vendég, ma a vendég a király".

 Online ügyfélszolgálat (Skype)
Ügyfélszolgálat elérhetősége

Pénznem

 
Jahn Reisen