Partnereink

 
Ferienwohnung in Österreich, Salzburger Land

Városlátogatás Firenzében

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetővel, fakultatív programlehetőségekkel.
 
 

1. nap – Budapest – Firenze - Prato
Élutazás Firenzébe római átszállással, érkezés a déli órákban, transzfer Pratóba, a szállás elfoglalása. Délután fakultatív program: gyalogos városnézés Pratóban, toszkána második legnagyobb városában. Városnézésünk keretében a belvárosban megtekintjük a híres Szt. István Dómot, a Kereskedők Palotáját és a Városházát is.
A program ára: 30 EUR/fő.
2. nap – Firenze, Medici-kápolna és Uffizi képtár
Reggeli után fakultatív program: egésznapos, vonatos-gyalogos városnézés Firenzében. Vonattal érkezünk Toszkána tartomány fővárosába, az Arno folyó partján fekvő meseszép városba. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük a történelmi városközpontot (San Lorenzo bazilika, Medici Kápolna, Dóm tér, Ponte Vecchio, Santa Croce templom).
A program ára kb: 40 EUR/fő + 15 EUR/fő belépő.
Délután egyénileg fedezhetjük fel a reneszánsz szülőföldjét vagy ellátogathatunk az Uffizi Képtárba. A program ára: 30 EUR/fő.
3. nap – Pisa - Lucca
Reggeli után egész napos fakultatív programlehetőség Pisába és Luccába.
Pisa, a Ferde Torony, Galilei és Itália egyik legrégebbi egyetemének székhelye, az Arno folyó partján épült. Kisvonattal körbejárjuk a nevezetességeket, majd séta keretében nézzük meg a Csodák mezejét, a Dóm teret, a Keresztelő Kápolnát, a Szent Temetőt. Kora délután átutazunk Luccába, ahol megtekinjük Puccini szülőházát, a Guinigi-tornyot, a San Frediano bazilikát és a Napóleon teret.
A program ára kb. 70 EUR/fő + 15 EUR/fő belépő.
4. nap – Pistoia
Reggeli után félnapos fakultatív programlehetőség Pistoiába. Vonattal érkezünk meg Pistoia középkori hangulatot árasztó belvárosába, ahol a Dóm tér megtekintése után, ellátogatunk a Keresztelő kápolnába, megnézzük a Városházát, majd a Palazzo Realét. A program ára: 35 EUR/fő.
Koraeste transzfer a repülőtérre, hazautazás római átszállással.

A részvételi díjak tartalmazzák:
- szállást 3 éjszakára kontinentális reggelivel
- repülőjegyet Budapest – Róma - Firenze – Budapest között
- transzfereket a repülőtér–szálloda–repülőtér között
- magyar idegenvezetőt (Budapestről utazik a csoporttal)

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték (50.000 Ft/fő)
- stornó biztosítás: 1,2%
- helyszínen fizetendő id.forg. adó (3* hotelben 3 EUR/fő/éj)
- fakultatív programok a helyszínen fizetendők

Fontos információk:
A programok változásának jogát fenntartjuk. Az út minimum 15 fő jelentkezése esetén indul. A fakultatív programok a helyszínen fizetendők, az indulásukhoz szükséges minimum létszám: 15 fő. A szálloda végleges nevét indulás előtt pár nappal tudjuk megadni. A szálláshely esetében csak a kategóriát garantáljuk (3*), az elhelyezkedést nem, utóbbival kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el. A légitársaság a menetrendváltozás jogát fenntartja.

Online ügyfélszolgálat (Skype)
Ügyfélszolgálat elérhetősége

Pénznem

 
lastminute.de