Partnereink

 
Ferienwohnung in Österreich, Salzburger Land

Feriendorf Villaggio I Girasoli**** - Bibione

Feriendorf Villaggio I Girasoli**** - Bibione
Fekvése: Lido del Sole városrészben, 600-800 m-re a strandtól (apartmanok elhelyezkedésétől függően), nyugodt, csendes helyen. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek 500 m-re találhatóak. Felszereltsége: nagy medence, zuhanyzóval, napozóterasz napozóágyakkal és napernyőkkel. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér Apartmanok: modern sorházak elválasztott bejárattal. Minden apartmanban: konyha, széf, hajszárító, tv, légkondicionáló. NX1 1-5 fős kétszobás apartman: kb. 42 nm, 2 emeleten. Földszint:...
 
 
Fekvése: Lido del Sole városrészben, 600-800 m-re a strandtól (apartmanok elhelyezkedésétől függően), nyugodt, csendes helyen. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek 500 m-re találhatóak.
Felszereltsége: nagy medence, zuhanyzóval, napozóterasz napozóágyakkal és napernyőkkel.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér
Apartmanok: modern sorházak elválasztott bejárattal. Minden apartmanban: konyha, széf, hajszárító, tv, légkondicionáló.
NX1 1-5 fős kétszobás apartman: kb. 42 nm, 2 emeleten. Földszint: nappali-/hálószoba étkezővel és egy dupla kanapéval, fedett terasz. 1. emelet: hálószoba egy franciaággyal és egy ággyal, zuhanyzó/wc, erkély. A medencéhez közel.
NX2 1-5 fős kétszobás apartman: kb. 42 nm, 2 emeleten. Földszint: nappali-/hálószoba étkezővel és dupla kanapéval, fedett terasz és egy kis kerti rész. 1. emelet: hálószoba egy franciaággyal és egy ággyal, zuhanyzó/wc, erkély.
NX3 1-6 fős háromszobás apartman : kb. 55 nm, 2 emeleten. Földszint: nappali-/hálószoba étkezővel és kanapéval, elválasztott wc, fedett terasz és egy kis kerti rész. 1. emelet: hálószoba egy franciaággyal és egy ággyal, 2 ágyas szoba, zuhanyzó/wc, erkély.
NX4 1-7 fős háromszobás apartman: kb. 55 nm, 2 emelten. Földszint: nappali-/hálószoba étkezővel és egy dupla kanapéval, wc, fedett bútorozott terasz egy kis kerti résszel. 1. emeleten: hálószoba franciaággyal és egy ággyal, egy szoba két ággyal, zuhanyzó/wc, erkély.Online ügyfélszolgálat (Skype)
Ügyfélszolgálat elérhetősége

Pénznem

 
Jahn Reisen