Partnereink

 
Ferienwohnung in Österreich, Salzburger Land

Hotel Villa Tacchi**** - Villalta di Gazzo Padovano

Hotel Villa Tacchi**** - Villalta di Gazzo Padovano
Fekvés: nyugodt helyen, egy parkban. Éttermek és bárok 700 m-re, buszmegálló 500 m-re található. Ideális a Veronába, Vicenzába vagy Padauba látogatók számára. Hotel: az egész hotel légkondicionált, elegáns villa a 17. századból, amit nem rég építettek át. Étterem, bár, parkolási lehetőség és terasz található a területén. Szobák: otthonos, elegáns szobákkal várják vendégeiket. DI/EI: Antik bútorokkal vanberendezve, 17 m2-en. Fürdő/WC, hajszárító, telefon,Sat-TV, minibar, széf, légkondicionáló berendezés....
 
 
Fekvés: nyugodt helyen, egy parkban. Éttermek és bárok 700 m-re, buszmegálló 500 m-re található. Ideális a Veronába, Vicenzába vagy Padauba látogatók számára.
Hotel: az egész hotel légkondicionált, elegáns villa a 17. századból, amit nem rég építettek át. Étterem, bár, parkolási lehetőség és terasz található a területén.
Szobák: otthonos, elegáns szobákkal várják vendégeiket. DI/EI: Antik bútorokkal vanberendezve, 17 m2-en. Fürdő/WC, hajszárító, telefon,Sat-TV, minibar, széf, légkondicionáló berendezés. KIP: mint az DI/EI szobáknál, de ez 27 m2-es és ülőgarnitúrával felszerelt.
Sport/szórakozás: medence gyermekrésszel, terasz, napozóágyak és székek.

A háziállat nem megengedett!Online ügyfélszolgálat (Skype)
Ügyfélszolgálat elérhetősége

Pénznem

 
lastminute.de